• Search form

Konkurs IV ciklusa programa Kreativno mentorstvo

Program Kreativno mentorstvo objavio je konkurs za svoj IV ciklus, namenjen perspektivnim profesionalcima u oblasti kulture iz cele Srbije zainteresovanim za mentorsku podršku njihovim projektima, inicijativama i ličnom i profesionalnom razvoju.

“Ako želite da hodate brzo, koračajte sami...

Konkurs DKSG-a za direktora

Dom kulture Studentski grad u Beogradu objavio je javn konkurs za imenovanje direktora te ustanove.

Uslovi konkursa su da podnosilac prijave za imenovanje direktora ima:
– visoko obrazovanje na studijama drugog stepena (master...

Nagradni konkurs za studente za putovanje u Bolonju

Kompanija Filip Moris objavila je nagradni konkurs za 20 studenata koji će dobiti priliku za dvodnevno putovanje u Bolonju.

Tokom dvodnevnog putovanja u najstariji univerzitetski grad na svetu, studenti će uživati u najvećem očuvanom starom gradskom jezgru Italije, ali i posetiti jednu od...

Poziv za izlagački program Green Festa

Centar za unapređenje životne sredine otvorio je poziv za izlagački program u okviru 8. Međunarodnog festivala zelene kulture “Green Fest”, koji će biti održan od 14. do 17. novembra u Domu omladine Beograda.

Poziv je namenjen mladima do...

Konkurs Galerije Masuka za 2018.

Galerija Centra za kulturu “Masuka” u Velikoj Plani raspisala je konkurs za deset slobodnih termina za samostalne izložbe u 2018. godini.

Pozvani su zainteresovani likovni i primenjeni akademski umetnici da daju predloge za organizaciju samostalnih ili grupnih izložbi.

...

Poziv na foto-radionicu kolektiva Belgrade Raw u Kragujevcu

Kolektiv Belgrade Raw poziva zainteresovane u Kragujevcu, koji fotografišu svoj grad, prolaznike, prijatelje i svakodnevni gradski život, da se prijave za učešće na fotografskoj radionici 8. i 9. oktobra u Galeriji Studentskog kulturnog centra (Radoja Domanovića 12).

Nije potrebno...

Konkurs Kreativne Evrope za projekte saradnje 2018.

Evropska komisija objavila je konkurs za projekte saradnje u okviru programa Kreativna Evropa za 2018. godinu, koji obuhvata poseban poziv za projekte posvećene kulturnom nasleđu.

Za evropske...

Konkurs za mlade umetnike iz Vojvodine

Asocijacija Kulturanova u Novom Sadu objavila je konkurs za mlade nezaposlene umetnike iz Vojvodine koji će biti angažovani u okviru projekta Srbija kreativni sudar (Serbia Creative Clash). Cilj projekta je spajanje 12 umetnika sa 12 organizacija (MMSP - mikro, mala i srednja...

Likovni konkurs 30x30

Kulturni centar Zrenjanina i autor projekta mr Milutin Mićić raspisali su likovni konkurs “30x30” za autore iz Srbije i inostranstva.

Autori mogu da konkurišu sa jednim radom. Radovi mogu da budu dvodimenzionalni i trodimenzionalni u svim tehnikama i disciplinama.

Jedino...

Video
20.09.2017 | 23:42

VOĐENJE: Srba Travanov - Celuloid

Vođenje kroz izložbu Srbe Travanova “Celuloid”, održane u Galeriji Štab u Beogradu od 1. do 7. septembra 2017.