• Search form

Konkurs Galerije Remont za izlaganje u 2019.

Remont – nezavisna umetnička asocijacija objavila je konkurs za izlaganje u Remont galeriji tokom 2019. godine (for English please scroll down).

Programski koncept Remont galerije baziran je na promociji i afirmaciji inovativnih...

Poziv na umetničku rezidenciju u Herceg Novom

Španjola fest objavio je poziv za učešće zainteresovanih umetnika u “Artist in residence” programu u Herceg Novom.

Svi zainteresovani, motivisani i kreativni pozvani su da se prijave na umetničku radionicu. Odabrana grupa će raditi na uređenju Španjola tvrđave, te učestvovati u...

Konkurs Centra za kulturu Kovin za 32. Oktobarski likovni salon 2018.

Centar za kulturu Kovin objavio je konkurs za tradicionalni 32. Oktobarski likovni salon koji će biti održan od 3. oktobra do 2. novembra 2018. godine, a prezentovaće savremeno umetničko stvaralaštvo kroz slikarstvo, vajarstvo i grafiku, kao i kroz umetničko izražavanje savremenih medija....

Konkurs Galerije art55 za izlagačku 2019. godinu

Galerija art55 u Nišu raspisala je konkurs za izložbe i druge umetničke projekte za izlagačku sezonu 2019. Pravo učešća na konkursu imaju domaći i strani autori/grupe autora.

Potrebna dokumentacija:
-    lični podaci (kontakt adresa, telefon i e-mail);
-    detaljna umetnička...

Konkurs za dodelu književne nagrade Milica Stojadinović Srpkinja za 2018.

Zavod za kulturu Vojvodine raspisao je konkurs za dodelu književne nagrade “Milica Stojadinović Srpkinja” za 2018. godinu.

Nagrada je ustanovljena kao javno priznanje pesnikinji, za knjigu poezije objavljenu na srpskom jeziku između dve pesničke manifestacije “Milici u pohode”, odnosno od...

Konkurs za Međunarodno bijenale litografije

Međunarodno bijenale litografije, na kojem će biti predstavljena najbolja odabrana litografska dela nastala u protekle dve godine, biće održano prvi put od 1. do 15. novembra u Beogradu, a do 30. septembra otvoren je konkurs za učešće zainteresovanih umetnika.

Izložba ima međunarodni...

Konkurs za nagradu Artists of Tomorrow na Kosovu

Stacion - Centar za savremenu umetnost u Prištini objavio je poziv za nagradu Artists of Tomorrow (Umetnici sutrašnjice) za 2018. godinu, koja je namenjena umetnicima/cama na Kosovu do 35 godina starosti, a podrazumeva dvomesečni rezidencijalni boravak u Njujorku i samostalnu izložbu po povratku...

Konkurs za godišnju izložbu Slikarsko-grafičke sekcije ULUPUDS-a

Odbor Slikarsko-grafičke sekcije ULUPUDS-a raspisao je konkurs za godišnju izložbu u 2018. Pravo učešća imaju članovi svih sekcija ULUPUDS-a.

Izložba je prodajnog karaktera, a biće održana tokom decembra u UK Parobrod na temu “Kod”.

Prednost pri prijemu će imati oni radovi koji...

Video
08.08.2018 | 23:49

VOĐENJE: Nagrada Mangelos 2018.

Vođenje kroz izložbu finalista nagrade “Dimitrije Bašičević Mangelos” za 2018. godinu, održanu u Galeriji Remont u Beogradu od 2. do 20. jula 2018.